U bent een fan van vissen, kanoën, wandelen of u houdt gewoon van water of zwemmen dan bent u van harte welkom in het Hongaarse Vissershuisje.

Het kleine en gezellige houten Vissershuisje is gelegen op maar 150 meter van de Donau. Een wandeling van een paar minuten en u kunt de hengel uitwerpen, kanoe te water laten en heerlijk kanoën. Overdag lekker aktief bezig zijn en dan ontspannen in het comfortabel houten Vissershuisje.

Alles is aanwezig op een oppervlakte van 30 m2. Keuken, woonkamer, badkamer met toilet en slaapkamer met 2 bedden.

Op vakantie in vakantiehuis Het Hongaarse Vissershuisje

Klein maar fijn kan men het Hongaarse Vissershuisje zeer zeker noemen en is geschikt voor 2 personen met de mogelijkheid tot 3 personen op aanvraag.

Onder het overdekte terras is het heerlijk vertoeven gedurende de warme Hongaarse avonden en uiteraard genietend van een Hongaars wijntje, biertje of Pálinka.

Het Hongaarse Vissershuisje is gelegen in het middelgrote dorp Dunaszekcső waar nog alle voorzieningen aanwezig zijn zoals: supermarkt, buurtwinkels, eet en drinkgelegenheden, bank, postkantoor, apotheek en een dokterspost. Centraal gelegen aan de provinciale weg tussen Mohács en Pécs. De verbindingen van en naar het Hongaarse Vissershuisje zijn zeer goed.

Groen waar men kan/mag vissen

Boek nu!