In 2019 hebben we een echt wijnhuis aangekocht en gedurende het jaar geheel verbouwd  van een praktisch “mannen” wijnhuis voor de weekenden vol wijnproeverij naar een gezellig 4 persoons vakantiehuis. Uiteraard hebben we de typisch wijnhuis elementen weten te behouden. Het wijnhuis is gelegen in het bekende wijngebied van de historisch belangrijkste stad van Hongarije Mohács. Het centrum van Mohács is binnen 5 minuten te bereiken. Er zijn tevens veel fiets en wandelroutes. De Europese cultuurstad Pécs is makkelijk binnen 30 minuten te bereiken. U heeft de unieke mogelijkheid om eens op een geheel andere manier vakantie te vieren…….. in een echt orgineel Hongaars wijnhuis met wijngaard. Geheel met al het moderne comfort!

We houden de wijngaard in ere en hopen , net als afgelopen jaar, onze eigen wijn te hebben daarom is bij de renovatie alles orgineel gehouden want tijdens de oogst wordt alles nog gebruikt…van het persbad, wijnkelder en vaten toe! Men komt binnen in het pershuis met een inpandige wijnkelder waar we nu een gezellige ruime leefkeuken van hebben gemaakt. Het persbad voor de wijn hebben we behouden en betegeld met authentieke tegels. Vanuit de open keuken komt men in de huiskamer met slaapbank en vandaaruit in de geheel nieuw gerealiseerde badkamer met separaat toilet.

Vanuit de leefkeuken gaat men via de trap naar een ruime en sfeervolle 2-persoons slaapkamer. Het 2e persoonsbed is een echt orgineel Hongaars beschilderd bed. Zittend onder het overdekte terras heeft men een mooi panoramisch uitzicht over de velden en natuur.

U kunt zich wellicht voorstellen dat het heerlijk ontbijten,dineren of het nuttigen van een wijntje is onder de met druivenranken overgroeide “ druivenboog” Het overdekte terras en de “druivenboog” is sfeervol verlicht zodat men ook in de late avond en nachtelijke uurtjes kan genieten van het echte Hongaarse leven!

U bent van harte welkom en laat u verrassen!

Boek nu!