Thuispagina

Rust, ruimte
thermaalbaden en nog veel meer!​

Vakantie vieren in het ECHTE Hongarije….
Het dorpse gevoel en onder de Hongaren maar….
de grote steden op steenworp afstand!
Boek nu en ervaar Hongarije zelf!

‎€39,00/per nacht

Het Hongaarse Huisje is een vrijstaand vakantiehuis in Hongarije, een klein kwartiertje rijden van de cultuurstad Pécs. Het fascinerende Pécs was in 2010 de culturele hoofdstad van Europa.

Vooral de binnenstad met haar promenades, het centrum met haar moskee en de lieflijke sfeer spreken haar bezoekers aan. Ook een bezoek aan het Toscaans aandoende Pécsvárad met haar middeleeuwse kasteel annex Benedictijner klooster is een mooie dagtocht.

Meer informatie
Omgeving

In de omgeving van onze vakantiehuisjes!

‎€19,00/per nacht

Ons kleine vakantiehuis “ Huisje Klein maar Fijn” ligt midden in het centrum van het dorp waardoor veel voorziengen binnen 150 meter liggen zoals: speeltuin, Kulturház, postkantoor en een supermarkt.

De Donau ligt op een kleine 750 meter van het huisje. Heerlijk central en van alle gemakken voorzien!

Meer informatie
Activiteiten

Activiteiten in de omgeving van onze vakantiehuisjes!

Vakantie vieren in een echt wijnhuis!

U bent op zoek naar een speciale vakantie In het mooie Hongarije…..dan kunt u stoppen met zoeken! Hongaarser zal het niet worden.

Wij hebben een klassiek wijnhuis aangekocht wat we de komende tijd gaan verbouwen en moderniseren zonder dat het authentieke verdwijnt.

Is uw interesse gewekt? Dan reserveer alvast voor 2021!

Tot ziens in 2021.

Meer informatie

Het Hongaarse Vissershuisje
(Coming soon!)

Genieten van eenvoud maar wel voorzien van al het moderne comfort? Dan bent u in het ” Vissershuisje” op het juiste adres!

Vissen, kanoën, wandelen, fietsen en dan heerlijk tot rust en genieten van een Hongaars wijntje onder het overdekte terras.