U wilt shoppen…..geen probleem want de winkelstad Pécs en de wat kleinere stad Mohács aan de Donau zijn in een kleine 30 minuten te bereiken.

Men kan echt genieten van de rust, ruimte en de natuur….en als u de omringende dorpjes Erzsébet, Szellő, Máriakéménd, wilt bezoeken dan gaat dat via een slingerweg door de natuur met veel panoramisch uitzicht. De kleinstad Szederkény is in 15 minuten te bereiken waar reeds diverse winkels en supermarkten zijn.

Trouwens Kékesd zelf heeft ook een klein en recent compleet gerenoveerd buurtwinkeltje met alles voor het dagelijkse gebruik en na het bezoek aan het buurtwinkeltje kan men zo het buurtkroegje (kocsma) inrollen 😊.

Op vakantie in vakantiehuis Blauwe Salamander.

Het vakantiehuis is de afgelopen maanden fors gerenoveerd om u als gast een mooie en zorgeloze vakantie te laten hebben. U komt binnen in een hal met aansluitend de woonkamer en de grote slaapkamer. Via de eetkamer met open keuken komt men in de badkamer en de 2 e slaapkamer.” Kék Szalamandra ház ” is geschikt voor 4 personen. Het perceel is geheel afgezet en onder het overdekte terras is het heerlijk vertoeven…met of zonder een Hongaars wijntje😉.

Uiteraard is er gratis en snel internet en via de smart-tv kan men alle favoriete apps downloaden of gebruiken zoals Netflix. Er zijn standaard Hongaarse, Duitse en Engelse zenders te ontvangen.

Laat u verrassen door de mooie omgeving en geniet van het Mooie Hongarije in “Kék Salamandra Ház”