Heerlijk genieten in het wijnhuis Romeo & Julia.

Het wijnhuis is gelegen in het gezellige dorp Babarc en tussen andere wijnhuizen in een rustige zijstraat maar op loopafstand van diverse kleine winkels zoals: buurtwinkel, supermarkt, rook en tabak winkel en het gemeentehuis.

Babarc heeft nog best veel voorzieningen zoals een eigen voetbalclub met clubgebouw en voetbal en traininingsvelden.

Er is een leuke bistro / supermarkt/ pizzaria / café in het dorp genaamd ” lókötö Bisztró ” voor alles en nog wat EN ze bezorgen ook aan huis…hoe makkelijk kan het zijn 🙂

Uiteraard kan men heerlijk wandelen en fietsen in de vrije natuur. Wil men graag shoppen? Pécs en Mohács zijn binnen 30 minuten te bereiken via de profinciale weg. Een dagje Kroatié…..ook dat is mogelijk want de grens ligt op een kleine 40 minuten van Babarc!

U ziet…..een heerlijk, gezellig en levendig dorp met veel natuur en ruimte maar de grote stad om de hoek.

Vakantiehuis: Romeo & Julia.

Het wijnhuis is gelegen in een rustige zijstraat tussen andere wijnhuizen maar het ” centrum ” van het dorp is op loopafstand dus alles heerlijk dicht in de buurt.

Er is een gezellige woonkamer met een echt Hongaarse tegelkachel. Vanuit de wookamer komt men in een ruime keuken en een ruime seperate badkamer. De lange wijnkelder ( 25 meter diep) heeft de ingang vanuit de woonkamer.

Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer met aan de voorzijde een echt Romeo & Julia balkon waar men heerlijk in de zwoele avonden kan genieten van een echt Hongaars wijntje of zo gewenst een frisdrankje 😊

Aan de achterzijde een zitje met de openslaande deur naar de achtertuin waar men heerlijk kan genieten van het mooie panoramisch uitzicht.

Laat u verrassen en boek nu!

Boek nu!